• info@jeroenuwschilder.nl
  • 06 – 106 290 90

    Privacyverklaring
    Jeroen uw Schilder respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er
    zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan Jeroen uw Schilder wordt verschaft altijd
    vertrouwelijk wordt behandeld. De aan Jeroen uw Schilder verstrekte gegevens worden
    alleen gevraagd en gebruikt om de diensten waar om wordt gevraagd te kunnen verlenen.


    Persoonsgegevens die worden verwerkt
    Jeroen uw Schilder kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van
    de diensten van Jeroen uw Schilder, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een
    contactformulier op de website aan Jeroen uw Schilder verstrekt. Jeroen uw Schilder kan de
    volgende persoonsgegevens verwerken:
     Uw voor- en achternaam
     Uw adresgegevens
     Uw telefoonnummer
     Uw e-mailadres
     Uw IP-adres


    Waarom Jeroen uw Schilder jouw gegevens nodig heeft
    Jeroen uw Schilder verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te
    kunnen nemen als u daarom verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te
    kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan
    Jeroen uw Schilder uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een
    met u gesloten overeenkomst van opdracht.

    Hoe lang worden uw gegevens bewaard
    Jeroen uw Schilder bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de
    doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet
    langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst van opdracht met u tot stand
    komt.


    Delen met anderen: alleen wanneer noodzakelijk
    Uw persoonsgegevens zijn privacygevoelig en daarom in beginsel alleen voor intern gebruik
    en voor het hiervoor omschreven doel. Jeroen uw Schilder verstrekt uw persoonsgegevens
    alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om
    te voldoen aan een wettelijke verplichting. Uw persoonsgegevens worden niet aan derden
    verkocht of anderszins voor commercieel gebruik aan derden verstrekt. Door Jeroen uw
    Schilder een e-mail te sturen kunt u verzoeken om uw gegevens te laten verwijderen.

    Analyseren van websitebezoek
    Op de website van Jeroen uw Schilder kunnen algemene bezoekgegevens worden
    bijgehouden, waaronder het IP-adres van jouw computer, het tijdstip van opvraging en
    gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor analyses
    van bezoek- en klikgedrag op de website. Jeroen uw Schilder kan deze informatie gebruiken
    om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk
    geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

    Cookies
    Om de werking van een website te verbeteren kunnen cookies worden gebruikt. Ook bij deze
    website kunnen cookies worden gebruikt om anonieme informatie te verzamelen. Deze
    cookies bevatten nooit persoonlijke gegevens, zoals uw naam of e-mailadres.
    Door gebruik te maken van cookies kunnen we op externe websites advertenties tonen die
    voor u relevant kunnen zijn. Wij gebruiken hiervoor dan advertentienetwerken van derden,
    zoals Google AdWords. Externe websites die zich in het netwerk van derde partijen bevinden
    kunnen ook cookies gebruiken om informatie in te winnen. Jeroen uw Schilder heeft hier
    geen zeggenschap over. Om hier meer informatie over te krijgen dient u het privacybeleid
    van deze derden te raadplegen. Het privacybeleid van Jeroen uw Schilder is hierop niet van
    toepassing.
    Wanneer u verder navigeert dan de homepage van deze website gaan wij ervan uit dat u
    cookies accepteert en ons toestemming verleent voor het plaatsen van cookies en die van
    derden.


    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
    U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt
    een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@jeroenuwschilder.nl.
    Jeroen uw Schilder zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

    Beveiligen
    Jeroen uw Schilder neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende
    maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en
    ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk hebt dat uw gegevens niet goed
    beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Jeroen uw
    Schilder via info@jeroenuwschilder.nl.

    Klachten over gegevensverwerking
    Wanneer u een klacht hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u deze altijd
    bij ons indienen. Wanneer deze klacht naar uw mening niet afdoende door Jeroen uw
    Schilder is opgelost, heeft u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht
    in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

    Wijzigingen in het privacy beleid
    Jeroen uw Schilder behoudt te allen tijde het recht het privacy beleid te wijzigen. Op deze
    pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen
    heeft voor de wijze waarop Jeroen uw schilder reeds verzamelde persoonsgegevens
    verwerkt, dan brengt Jeroen uw schilder de betreffende personen daarvan per e-mail op de
    hoogte.


    Bedrijfs- en contactgegevens
    De bedrijfs- en contactgegevens van Jeroen uw Schilder luiden als volgt:
     Bedrijfsnaam: Jeroen uw Schilder
     Postadres: Floris Versterstraat 28
     Vestigingsadres: 3443 HJ Woerden
     Handelsregisternummer Kamer van Koophandel: 59550791
     Telefoon: 06-10629090
     E-mailadres: info@jeroenuwschilder.nl